Lieve klant,

De situatie waar we nu met z’n allen in zitten ontgaat niemand. Ook wij zijn er veel mee bezig en hebben helaas na lang knokken nu toch ook écht onze deuren tijdelijk moeten sluiten. Dit was een heel moeilijk besluit, maar de gezondheid van zowel jou als van onszelf staat voorop

Ondanks dat we dicht zijn, zitten we niet stil en helpen we je graag! 

Onze salon is dan misschien tijdelijk dicht voor behandelingen, toch gaan wij achter de schermen lekker door. We zijn druk bezig met het optimaliseren van onze technieken, nieuwe ontwikkelingen van de zaak en verschillende oplossingen voor zowel jou als klant als voor ons om te kunnen blijven draaien in deze tijd.

We hopen dat we elkaar door deze tijd heen kunnen helpen. Afgelopen dagen hebben wij flink ons best gedaan om met passende oplossingen en ideeën te komen voor zowel het steunen in jullie behoeften, als in het onderhouden van onze salon. 

Ook wij hebben jou als klant nu hard nodig. 

Lees verder voor alle mogelijkheden!

Gekleurd haar en/of uitgroei?
Wij helpen je van een afstand! 

 Schaf alsjeblieft geen doe-het-zelf-kit aan bij de Etos of Kruidvat. Deze kits zijn veel slechter voor je haar en zullen nooit dezelfde kleur zijn als die je bij ons gewend bent. Wij kunnen je helpen met je gepersonaliseerde kleur.

Om je eigen kleur te behouden hebben we de Home Color sets voor je klaarstaan. Dit kan zowel voor alleen de uitgroei als voor het tonen van je haar. No worries, jij kunt dit thuis! Om je extra bij te staan hebben we een instructiefilmpje voor je klaarstaan. Klik hier voor de demo

Prijs en inhoud set:
 De prijs voor de Home Color set uitgroei en toner kort/medium haar is €24,95. De prijs voor toner lang haar is €29,95. Elke set is voorzien van alle benodigdheden: een bakje, kwast, kapmantel en handschoenen. 

Hoe het werkt:
1. Contact ons via dit email adres, telefoon of social media en geef aan of je voor de Home Color set uitgroei of de Home Color set toner gaat en of je haar kort, medium-lang of lang is. 

2. Kom je gepersonaliseerde kleur (die bij ons al in het systeem staat door eerdere behandelingen) ophalen op een afgesproken tijdstip bij ons in de salon.

3. Bekijk eerst het instructiefilmpje. Deze vind je hier.

4. Zet de kleur binnen 45 na afhalen in je haar. Dit is erg belangrijk i.v.m. de werking van het product. Dit is ook de reden waarom er niet kan worden verzonden maar het product echt moet worden opgehaald. 

5. Laat het product intrekken zoals vooraf door ons vermeld of kijk naar het instructiefilmpje voor de tijd. 

6. Spoel het uit en zet er een verzorgende conditioner in. Spoel de verzorging uit en droog je haar voorzichtig.

7. Belangrijk: Was net als na behandeling in de salon je haar de eerste 3 dagen niet i.v.m. het intrekken van de kleur. 

We love your support:
 Wij vinden het geweldig om jullie resultaten te zien. Stuur jouw Before & After foto naar ons op en wellicht zie je deze dan ook terug op ons Instagram account!

Zo zet je de verf set zelf gemakkelijk in. 
Uitgroei poederen
 Is je haar zelf verven toch net iets te uitdagend voor je of is je uitgroei nog minimaal? Een andere oplossing die we hebben is de Color Wow Root Cover set. Dit is een poeder om de uitgroei minder zichtbaar te maken. Deze set kost €34,95 en kan via ons worden besteld via mail, social media of telefoon.
Producten en acties

Geef je haar thuis dezelfde liefde als wij normaal ook doen in de salon. Ondanks dat we dicht zijn, kun je alle producten die je normaal gewend bent gewoon bestellen. Wij zorgen voor gratis verzending zodat je haar niks te kort hoeft te komen. Woon je in de buurt? Langskomen om de producten op te halen kan ook. Maak hiervoor van tevoren dan wel een afspraak via mail of telefoon. 

Ook hebben we momenteel een aantal mooie acties van O&M producten zodat jij in 1 bestelling alles in huis hebt. Bekijk alle 8 combinatie acties hieronder: 

Last but not least..

Wij hebben jou deze tijd ook nodig en kunt ons door deze tijd heen helpen.

Om toch deze maanden door te komen hebben we een online voucher aangemaakt zodat je als klant alvast een cadeaubon kunt bestellen voor je behandeling als we onze deuren weer mogen openen. 

Help jij ons? Stuur een mail naar [email protected] met het bedrag waar jij een cadeaubon voor zou willen en wij sturen hem in de opmaak hieronder op. 

We waarderen het enorm en hopen je snel weer te zien!

Contact opnemen kan via onze website of telefoon: 015-8891322
Veel liefs en let goed op elkaar,

De Crafted Crew